Text/HTML

Servis diselskih
vbrizgovalnih sistemov

Text/HTML

Servis Burja

V družinskem podjetju Diesel servis Burja svoje znanje in dolgoletne izkušnje združujemo z vrhunsko tehnologijo. S poudarkom na kakovosti storitev in nenehnem razvoju svojim poslovnim partnerjem omogočamo celostne rešitve na področju servisiranja in prodaje dieselskih tlačilk in injektorjev proizvajalcev Bosch, Delphi in Lucas.
Servis Burja se ponaša z najnovejšimi Boschevimi stroji za testiranje tlačilk in injektorjev za sodobna osebna in tovorna vozila ter delovne stroje. Testiramo injektorje in tlačilke in vgrajujemo originalne rezervne dele znamk Bosch in Delphi.

Podjetje trenutno zaposluje sedem ljudi. Od leta 2006 delujemo v novih in sodobno opremljenih prostorih za servisiranje osebnih in manjših tovornih vozil in popravilo dieselskih tlačilk in injektorjev.

V 2012 smo pozdravili pridobitev stroja Hartridge AVM2 za testiranje dieselskih sistemov Delphi.

Družba Bosch je v začetku 2015 najavila zaostritev pogojev sodelovanja in predstavila nove zahteve, ki smo jih v servisu Burja sprejeli in dosledno izpolnili. 

V začetku 2016 smo z družbo podpisali pogodbo o dolgoročnem sodelovanju na področju servisiranja dieselskih sistemov Bosch in postali edini pooblaščeni serviser za območje Slovenije in Hrvaške.

V bližnji prihodnosti načrtujemo dokončanje ti. čistega prostora (ang. Clean Room), s katerim bomo omogočili delo v »čistih pogojih«. Čisti prostor omogoča možnost nadzora kontaminacije z delci iz zraka. Vsi elementi, ki so dovoljeni za uporabo v čistem prostoru, izpolnjujejo najvišje zahteve glede lastnosti emisije delcev.

Diesel servis Burja
Volčji potok 28
1235 Radomlje

Delovni čas:
ponedeljek – petek:
8.00 – 17.00

NBS_ProductSearch

Text/HTML

Text/HTML

Text/HTML