Text/HTML


Ekipa

Text/HTML

Bojan Burja

Ustanovitelj

Bojan Burja

Ustanovitelj

Ustanovitelj Bojan Burja, je podjetje ustanovil leta 1982, ko se je začel ukvarjati z izdelavo varilnih aparatov, pozneje tudi zavornih oblog in sklopk. Sledil je servis osebnih in dostavnih vozil, v 2004 pa se je odločil za diesel servis in leto pozneje postal Boschev pooblaščeni diesel servis. Prijatelji in sodelavci ga poznajo kot preprosto in družabno osebo z izrazitim smislom za humor, ki težave rešuje sproti in temeljito. Je strasten lovec in ljubitelj psov.

Damjan Burja

Direktor

Damjan Burja

DIREKTOR

Damjan Burja je v podjetju najbolj aktiven in obvladuje vsa področja poslovanja. Je oseba, ki v podjetju ve največ, a hkrati svoje znanje neumorno nadgrajuje z rednim izobraževanjem in usposabljanjem. Je tisti, s katerim so stranke najpogosteje v stiku. Za stranke si vedno vzame čas in poskrbi, da so obveščene o zahtevnosti posega, stroških popravila in tveganjih, ki so povezana s stanjem izdelka. Damjan Burja je direktor in lastnik podjetja.

Christina Lunder

Pomočnica direktorja

Christina Lunder

Pomočnica direktorja, prodaja in svetovanje

Prijazna, natančna in dosledna, Christina Lunder je direktorjeva desna roka. Aktivna na vseh področjih dela v podjetju je servisu predana že vrsto let. Zagotavlja red in preglednost pri naročilih in poskrbi, da stranka v najkrajšem času dobi, kar išče — informacije o ceni, zalogi, roku dobave, stanju popravila ali zgolj delovnem času. Christina Lunder je pomočnica direktorja in svetovalka za prodajo.

Ekipa

Serviserji

Ekipa

Serviserji

Diesel servis Burja je na področju servisiranja dieselskih motorjev prisoten že od leta 1994. Z rednim izobraževanjem in usposabljanjem zaposlenih podjetje zagotavlja sprotno reševanje izzivov in se lahko pohvali z več kot 99-odstotno uspešnostjo. Servis trenutno zaposluje sedem ljudi.

NBS_ProductSearch

Text/HTML

Text/HTML